CECCAR Călărași: Aspecte procedurale privind expertiza contabilă judiciară

CECCAR Călărași: Aspecte procedurale privind expertiza contabilă judiciară

Numărul 45-46, 28 nov. - 11 dec. 2017  »  Agenda CECCAR

Filiala CECCAR Călărași a organizat, la finalul lunii noiembrie, o întrunire a experților contabili judiciari cu reprezentanți ai Tribunalului județean.

Judecătorul Traian Enache a discutat cu membrii filialei unele aspecte procedurale privind expertizele contabile judiciare, fiind prezentate situațiile în care expertul poate fi înlocuit sau recuzat.

Reprezentantul Tribunalului Călărași a menționat, totodată, că expertizele sunt dispuse de instanță, din oficiu sau la cererea părților pentru clarificarea unor aspecte care presupun cunoștințe de specialitate dintr-un anumit domeniu de activitate.

Termenele de predare a lucrărilor, obiectivele suplimentare, precum și procedura de efectuare a expertizei contabile judiciare au fost alte subiecte abordate de experții contabili judiciari la întrunirea amintită.

La dezbateri au fost prezenți și George Coman, directorul executiv al Filialei CECCAR Călărași, și Gheorghe Tudor, auditor de calitate.

Comentariile vor fi publicate doar după validarea acestora de către moderator. Nu vor fi publicate comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau la ură, precum și acuzații fără acoperire. Vă mulțumim!