CECCAR Călărași: Membrii, în dialog cu ITM

CECCAR Călărași: Membrii, în dialog cu ITM

Numărul 48-49, 19 dec. 2017 - 15 ian. 2018  »  Agenda CECCAR

În data de 18 decembrie 2017, la sediul filialei – sala „Demitrie Jarcu”, a avut loc întâlnirea membrilor filialei cu reprezentantul Inspectoratului Teritorial de Muncă Călărași, Marius Burcea – inspector de muncă, tema întâlnirii fiind transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat (OUG nr. 79/2017 și OUG nr. 82/2017).

Reprezentantul ITM a discutat cu membrii Filialei CECCAR Călărași despre schimbările ce vor avea loc la nivelul societăților ca urmare a transferului contribuțiilor sociale, incluzând aici și obligația legală de inițiere a proceselor de negociere angajator-angajat.

Potrivit discuțiilor, termenul de negociere a fost 20 decembrie a.c., iar comunicarea salariilor negociate se efectuează către Inspectoratul Teritorial de Muncă Călărași până la data de 31.03.2017.

Comentariile vor fi publicate doar după validarea acestora de către moderator. Nu vor fi publicate comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau la ură, precum și acuzații fără acoperire. Vă mulțumim!