CECCAR Ialomița: Asociațiile de proprietari – Răspunderea în solidar a proprietarilor

CECCAR Ialomița: Asociațiile de proprietari – Răspunderea în solidar a proprietarilor

Numărul 45-46, 28 nov. - 11 dec. 2017  »  Agenda CECCAR

CECCAR Filiala Ialomița a organizat luni, 27 noiembrie a.c., seminarul Asociațiile de proprietari – Răspunderea în solidar a proprietarilor, la care au participat reprezentanți ai asociațiilor de proprietari din județ, ai Primăriei Municipiului Slobozia și ai Administrației Județene a Finanțelor Publice. 

Agenda evenimentului a cuprins clarificarea anumitor aspecte cu privire la obligațiile fiscale pe care aceste entități le au către bugetele de stat. 

Consecințele nerespectării legislației și modalitățile de aplicare corectă a reglementărilor financiar-contabile și fiscale de către asociațiile de proprietari au fost alte teme discutate de participanți la întrunirea amintită.

Galerie foto
CECCAR Ialomița: <em>Asociațiile de proprietari – Răspunderea în solidar a proprietarilor</em> CECCAR Ialomița: <em>Asociațiile de proprietari – Răspunderea în solidar a proprietarilor</em>
Comentariile vor fi publicate doar după validarea acestora de către moderator. Nu vor fi publicate comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau la ură, precum și acuzații fără acoperire. Vă mulțumim!