CECCAR Ialomița: Întâlnirea semestrială a membrilor GEJ. Despre Expertizele contabile în procesul de lichidare a entităților

CECCAR Ialomița: Întâlnirea semestrială a membrilor GEJ. Despre Expertizele contabile în procesul de lichidare a entităților

Numărul 45, 20-26 nov. 2018  »  Agenda CECCAR

La începutul acestei luni, în sala de cursuri a Filialei CECCAR Ialomița, a avut loc întâlnirea semestrială a membrilor Grupului Experților Judiciari (GEJ).

Marian Stroe, avocat și președintele Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență (UNPIR) – Filiala Ialomița, a susținut o prezentare pe tema Expertizelor contabile în procesul de lichidare a entităților, urmată de dezbateri profesionale. Împreună cu un reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean, membrii GEJ au discutat diverse spețe întâlnite în practică, acordând atenție modului de abordare a expertizelor judiciare în cadrul dosarelor de cercetare penală. Un alt subiect de interes l-a reprezentat cel privind probele luate în considerare de către experții contabili în elaborarea răspunsurilor formulate în cadrul lucrărilor de acest tip.

De asemenea, la întâlnirea semestrială a membrilor GEJ au fost abordate aspecte privind standardele profesionale în domeniu.

Galerie foto
CECCAR Ialomița: Despre Expertizele contabile în procesul de lichidare a entităților. Întâlnirea semestrială a membrilor GEJ CECCAR Ialomița: Despre Expertizele contabile în procesul de lichidare a entităților. Întâlnirea semestrială a membrilor GEJ
Comentariile vor fi publicate doar după validarea acestora de către moderator. Nu vor fi publicate comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau la ură, precum și acuzații fără acoperire. Vă mulțumim!


Site-ul ceccarbusinessmagazine.ro folosește cookie-uri pentru analiza traficului și pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Sunt incluse aici și cookie-urile companiilor/serviciilor terțe plasate pe acest site (Google Analytics, Facebook, Twitter, Disqus). Continuând să utilizezi acest website, ești de acord cu stocarea tuturor cookie-urilor pe acest device.