Programul „Primul centru de agrement”

Programul „Primul centru de agrement”

Telex » Știri 16 februarie, 14:30  

Guvernul a aprobat un Memorandum cu tema Aprobarea politicii publice privind implementarea Programului „Primul centru de agrement”, urmând ca implementarea programului să înceapă după  aprobarea lui printr-un act normativ.  

Programul „Primul centru de agrement“ are scopul de a susține realizarea de investiții pentru crearea infrastructurii necesare desfășurării activităților de agrement, prin acordarea de garanții de către stat în cotă de maximum 80% (echivalent valoric maximum 240.000 de euro/1 milion de lei/investiție) pentru creditele de investiții destinate înființării și dezvoltării centrelor de acest tip.

„Implementarea Programului «Primul centru de agrement» va contribui la creșterea atractivității României ca destinație turistică, prin diversificarea ofertei în acest sector și va avea ca efect o dezvoltare economică durabilă, prin exploatarea unor resurse (ramuri economice) insuficient valorificate până în acest moment”, se precizează într-un comunicat al Executivului.

Comentariile vor fi publicate doar după validarea acestora de către moderator. Nu vor fi publicate comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau la ură, precum și acuzații fără acoperire. Vă mulțumim!