Burse în valoare totală de 112.500 lei pentru 10 studenți emeriți oferite de Telekom România
Numărul 29, 18-24 octombrie 2016 » Direct de la sursă
Zece studenţi din România pot beneficia, în cursul anului universitar 2016-2017, de câte o bursă de excelenţă din partea Telekom Romania în cadrul programului „Bursele Telekom”, ajuns la cea de-a şaptea ediţie. Valoarea fiecăreia dintre acestea este de 11.250 lei, acordată în tranşe lunare pe durata anului universitar curent. Programul „Bursele Telekom” intenţionează să identifice tineri cu potenţial de lideri, pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte clare, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat.
Ca și la ediţiile anterioare, selecția beneficiarilor celor 10 burse se va face în două etape: depunerea dosarelor şi susţinerea interviurilor. Candidaţii eligibili sunt studenţii cu vârsta maximă de 30 de ani, înscrişi în anul I de studiu la cursurile la zi ale unei instituţii acreditate de învăţământ superior de stat din România. Depunerea dosarelor va avea loc până la 10 noiembrie inclusiv, conform termenilor şi condiţiilor din regulamentul de participare disponibil pe burseletelekom.ro.
În intervalul 21-22 noiembrie se vor desfăşura interviurile cu cei 20 de finalişti aleşi în prima etapă în urma cărora vor fi selectați cei 10 câștigători ai ediției 2016 a programului, care vor fi anuntaţi pe data de 25 noiembrie. Anul acesta, alături de cele 10 burse oferite, vor fi acordate încă cinci premii speciale, pentru următorii clasaţi, în funcţie de punctajul obţinut în urma interviurilor. De la inițierea programului și până în prezent, peste 2400 de tineri s-au înscris în competiție, 95 dintre aceștia beneficiind de sprijin financiar din partea Telekom România.
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național