BVB adaugă noi funcționalități platformei Fluent în Finanțe
Telex » Știri 16 decembrie 2016
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informerază că a realizat o modificare majoră a platformei educaţionale „Fluent în Finanţe: platforma universală pentru investitori” care poate fi accesată de pe site-ul www.fluentinfinante.ro. Începând de astăzi, companiile şi facultăţile vor putea solicita direct prin intermediul site-ului seminariile educaţionale gratuite despre managementul finanţelor pentru angajaţii sau studenţii lor. În plus, cei interesaţi de seminariile „Fluent în Finanţe” au acum opţiunea să-şi selecteze brokerul care va susţine cursurile.
Reamintim că BVB, împreună cu brokerii parteneri, oferă în mod gratuit seminariile „Fluent în Finanţe”, care sunt disponibile tuturor companiilor şi universităţilor din ţară. Pentru anul 2017, BVB a revizuit şi actualizat lista brokerilor participanţi. „BVB a luat aceste măsuri pentru că obiectivul principal a fost să asigure cele mai înalte standarde pentru seminariile oferite participanţilor”, se precizează într-un comunicat al BVB.
Lista brokerilor care au fost acceptaţi în urma procedurii de selecţie derulată de BVB cuprinde grupul financiar Banca Transilvania, Estinvest, IFB Finwest, Intercapital Invest şi Tradeville. Suplimentar, OTP Asset Management a fost numit partener-colaborator pentru seminariile care vor fi ţinute în cadrul universităţilor.
Programul „Fluent în Finanţe” a început în iulie 2015 şi, în faza iniţiala, a vizat companiile interesate să ofere cursuri de educaţie financiară către angajaţi. După succesul înregistrat la nivel naţional, proiectul a fost extins în noiembrie 2015 către persoane fizice, în martie 2016 către studenţi, iar în iunie 2016 către companiile listate pe bursă. Până în prezent, 34 de companii şi 11 facultati au introdus cursurile „Fluent în Finanţe” pentru angajaţii şi studenţii lor. Astfel, 97 de seminarii la care au participat aproape 6000 de oameni au fost ţinute până la această dată.
„Fluent în Finanţe” este cea mai mare platformă de educaţie financiară din România. Platforma cuprinde mai multe segmente, printre care videoclipuri educaţionale, un modul de eLearning, glosar de termeni, test de cunoştinte, precum şi o hartă interactivă a României care include toţi brokerii autorizaţi.
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național