CECCAR Vâlcea a premiat studenți ai Facultății de Management, Marketing în Afaceri Economice – Râmnicu Vâlcea
Numărul 22-23, 13-26 iunie 2017 » Agenda CECCAR
La invitația Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești, Facultatea de Management, Marketing în Afaceri Economice – Râmnicu Vâlcea, conducerea Filialei CECCAR Vâlcea a participat, la sfârșitul lunii mai, la deschiderea Sesiunii Anuale a Cercetării Științifice Studențești, ediția a XXV–a, desfășurată sub mottoul Alege să fii cel mai bun.
Evenimentul a reunit reprezentanți ai instituțiilor publice locale, ai administrației locale și județene, studenți și reprezentanți mass-media.
Președintele filialei, ec. Vasile Cocoș, și directorul executiv, ec. Valentina Crînguș, au subliniat în cadrul evenimentului importanța profesiei contabile din punctul de vedere al tinerilor economiști din România. Reprezentanții CECCAR Vâlcea au evidențiat, totodată, că obținerea calificărilor de expert contabil și contabil autorizat, recunoscute nu numai în țară, ci și în afara granițelor, oferă oportunitatea unei cariere pline de responsabilitate, dar și de satisfacții, într-un domeniu dinamic, care necesită o pregătire profesională de excepție.
Cu acest prilej s-a menționat, de asemenea, rolul primordial al experților contabili în administrarea afacerilor unei entități.
Secțiunea Contabilitate a fost asigurată de cadrele didactice care activează la specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune, din cadrul Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești, Facultatea de Management, Marketing în Afaceri Economice – Râmnicu Vâlcea, de directorul executiv al CECCAR Vâlcea și de președintele filialei, fiind acordate premii celor mai buni studenți ai secțiunii.
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice
Noaptea Albă a Filmului Românesc a revenit la București, Cluj-Napoca și Timișoara
Festivalul și concursul „George Enescu”, ediția 2024 – încununare a șase decenii de performanțe muzicale
O expoziție inedită despre măiestrie și fantezie în arhitectura interbelică
Cu dronele, la „înălțimea” unui spectacol multimedia: Simfonia Campionilor
Revitalizarea și valorizarea unui tezaur inestimabil: monumentele istorice