În 53 de sedii ANAF din 10 județe se poate plăti cu cardul
Numărul 18-19, 2-15 august 2016 » Direct de la sursă
Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională de Administrare Fiscală au anunțat că din a treia decadă a lunii iulie persoanele fizice din 10 județe pot să își plătească obligațiile fiscale cu ajutorul cardului bancar la ghișeu. În acest scop au fost instalate 101 POS-uri în 53 de sedii ANAF (direcții regionale, administrații fiscale județene și servicii fiscale orășenești cu unități de trezorerie).
Garanti Bank, banca desemnată câștigătoare de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara în urma licitației pentru achiziția de servicii bancare, a instalat 49 de POS-uri în 25 de sedii ale ANAF din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. Banca Transilvania, desemnată câștigătoare de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați în urma licitației pentru achiziția de servicii bancare, a instalat 52 de POS-uri în 28 de sedii din județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea.
„Procesul de modernizare și debirocratizare continuă. ANAF a inițiat procedura de licitație deschisă pentru achiziția de servicii de acceptare a plăților de impozite, taxe, contribuții și alte sume efectuate online prin carduri bancare prin intermediul Sistemului Național Electronic de Plăți (www.ghiseul.ro)”, se precizează într-un comunicat al ANAF.
Potrivit ministrului Finanțelor Publice, Anca Dragu, din luna septembrie ar putea fi operabil și sistemul online de plată a taxelor și impozitelor prin intermediul ghiseul.ro.
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice
Noaptea Albă a Filmului Românesc a revenit la București, Cluj-Napoca și Timișoara
Festivalul și concursul „George Enescu”, ediția 2024 – încununare a șase decenii de performanțe muzicale
O expoziție inedită despre măiestrie și fantezie în arhitectura interbelică
Cu dronele, la „înălțimea” unui spectacol multimedia: Simfonia Campionilor
Revitalizarea și valorizarea unui tezaur inestimabil: monumentele istorice