Intrare gratuită în prima joi din lună la MNLR
Numărul 39, 2-8 oct. 2024 » Roza vânturilor
La Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR), intrarea este liberă în prima zi de joi a fiecărei luni. Astfel, joi, 3 octombrie 2024, între orele 10.00 – 18.00, se pot vizita gratuit atât expoziția de bază a MNLR, din str. Nicolae Crețulescu nr. 8, cât și expozițiile temporare din Calea Griviței nr. 64-66, precum și toate casele memoriale din subordinea muzeului.
Potrivit unui comunicat al MNLR, la expoziția de bază din strada Nicolae Crețulescu nr. 8, vizitatorii pot alege unul dintre audioghidurile muzeului, adaptate vârstei vizitatorilor (audioghidul pentru copii, audioghidul pentru adolescenți, audioghidul pentru tineri & adulți), precum și audioghidul pentru turiștii străini în limba engleză, în limba franceză și în limba spaniolă. MNLR pune la dispoziție, în mod gratuit, Ghidul în Braille, precum și Ghidul video în limbaj mimico-gestual, prin intermediul cărora vizitatorii cărora li se adresează aceste Ghiduri pot practica scrierea în Braille sau limbajul semnelor.
Pentru expoziția de bază a MNLR, cei interesați trebuie să-și programeze vizita la numărul 0732.191.029 (WhatsApp) sau la adresa programe@mnlr.ro (Loreta Popa), și, de asemenea, să consulte informațiile cu privire la vizitarea muzeului.
Pentru vizita la una dintre Casele memoriale ale MNLR, cei interesați trebuie să trimită un mesaj la adresa case.memoriale@mnlr.ro.
Intrarea este liberă atât în expoziția de bază din Str. Nicolae Crețulescu 8, cât și la sediul expozițional din Calea Griviței 64-66 și la toate casele memoriale din subordinea MNLR.
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice
Noaptea Albă a Filmului Românesc a revenit la București, Cluj-Napoca și Timișoara
Festivalul și concursul „George Enescu”, ediția 2024 – încununare a șase decenii de performanțe muzicale
O expoziție inedită despre măiestrie și fantezie în arhitectura interbelică
Cu dronele, la „înălțimea” unui spectacol multimedia: Simfonia Campionilor
Revitalizarea și valorizarea unui tezaur inestimabil: monumentele istorice
Litoralul, o imensă scenă a artei de calitate