• CECCAR București

  CECCAR București

  Noii membri ai filialei au depus jurământul

 • România în Uniunea Europeană

  România în Uniunea Europeană

  Demersuri în vederea realizării unui consens naţional pentru consolidarea economică și politică a UE

 • Eurostat

  Eurostat

  România a înregistrat în ianuarie a.c. cea mai mare creștere lunară a activităţilor de construcţii din UE

 • Fondul Monetar Internațional

  Fondul Monetar Internaţional

  Estimări privind creșterea deficitului bugetar peste „pragul” de 3% din PIB

 • Studiu EY

  Studiu EY

  Extinderea pe pieţele externe, prioritară pentru afacerile de familie din România

La început a fost cuvântul...

Ceea ce „este” și ceea ce „va fi”

Ceea ce „este” şi ceea ce „va fi”

Când, într-o analiză consacrată antreprenoriatului, găseşti formulări de genul „urmează ca ulterior”, „talentul sau cunoştinţele de business vor fi valorizate în viitor pentru succesul în afaceri”, „consensul unanim al tuturor asupra căilor de urmat”, ai întreaga îndreptăţire să reproşezi autorului fie şi numai neatenţia în conceperea şi scrierea respectivului text.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Agenda CECCAR

CECCAR București: Noii membri ai filialei au depus jurământul

CECCAR Bucureşti: Noii membri ai filialei au depus jurământul

Într-o atmosferă specifică unui eveniment de o asemenea importanţă, absolvenţii din Capitală ai examenului de aptitudini organizat de CECCAR în noiembrie 2016 au depus jurământul profesional marţi, 14 martie a.c., în cadrul ceremoniei organizate de Filiala CECCAR Bucureşti, întrând astfel ...

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Direct de la sursă

Ministerul Educației a lansat pe agenda publică dezbaterea privind noua Lege a educației

Ministerul Educaţiei a lansat pe agenda publică dezbaterea privind noua Lege a educaţiei

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a prezentat săptămâna trecută, cu prilejul unui eveniment organizat la Academia de Studii Economice din Bucureşti (eveniment intitulat Învăţământul universitar – prezent şi viitor), direcţiile de acţiune privind asumarea opţiunilor majore ale educaţiei şi elaborarea proiectului de Lege a educaţiei.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

MCPDS invită organizațiile neguvernamentale să se înscrie în CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență

MCPDS invită organizaţiile neguvernamentale să se înscrie în CONECT – Catalogul Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Evidenţă, Consultare şi Transparenţă

Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social (MCPDS) a lansat CONECT – Catalogul Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Evidenţă, Consultare şi Transparenţă cu scopul principal de a crea un cadru de colaborare între oganizaţiile neguvernamentale şi administraţia publică centrală şi locală.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Domeniile și studiile universitare de master pentru 2017-2018, aprobate de Guvern

Domeniile şi studiile universitare de master pentru 2017-2018, aprobate de Guvern

Guvernul a aprobat domeniile şi programele de studii universitare de masterat organizate în cadrul instituţiilor de învăţământ superior de stat şi particular acreditate, locurile de desfăşurare a acestora, forma de învăţământ, limba de predare, numărul de credite de studii transferabile, precum şi numărul maxim de studenţi care pot fi şcolarizaţi în anul universitar 2017-2018.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

S-au stabilit cifrele de școlarizare pentru învățământul preuniversitar și superior de stat în anul școlar/universitar 2017-2018

S-au stabilit cifrele de şcolarizare pentru învăţământul preuniversitar şi superior de stat în anul şcolar/universitar 2017-2018

Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, cifrele de şcolarizare propuse pentru învăţământul preuniversitar şi superior de stat în anul şcolar/universitar 2017-2018, repartizate pe niveluri de pregătire, forme şi tipuri de învăţământ. În ceea ce priveşte cifra de şcolarizare totală pentru învăţământul preuniversitar, aceasta se menţine la nivelul celei aprobate pentru anul şcolar precedent.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Reguli mai simple la nivel comunitar și un sprijin substanțial pentru producătorii de fructe și legume

Reguli mai simple la nivel comunitar şi un sprijin substanţial pentru producătorii de fructe şi legume

Organizaţiile europene ale producătorilor de fructe şi legume vor beneficia de reguli mai simple, de o sarcină administrativă redusă şi de un sprijin financiar substanţial în perioadele de criză, datorită noilor norme adoptate săptămâna trecută de Comisia Europeană (CE).

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Breviar statistic

BNR: Balanţa de plăţi şi datoria externă – ianuarie 2017

BNR: Balanţa de plăţi şi datoria externă – ianuarie 2017

În ianuarie 2017, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un excedent de 416 milioane euro, comparativ cu 211 milioane euro în luna ianuarie 2016, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR). În structură, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 226 milioane euro, balanţa veniturilor secundare a înregistrat un excedent mai mic cu 100 milioane euro, balanţa serviciilor s-a încheiat cu un excedent mai mare cu 17 milioane euro, iar balanţa veniturilor primare a devenit excedentară.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Eurostat: România a înregistrat în ianuarie cea mai mare creștere lunară a activităților de construcții din UE

Eurostat: România a înregistrat în ianuarie cea mai mare creştere lunară a activităţilor de construcţii din UE

România a înregistrat în ianuarie cea mai mare creştere a activităţilor de construcţii din Uniunea Europeană, comparativ cu decembrie 2016, în timp ce la nivelul UE a avut loc o scădere de 1,5%, potrivit datelor publicate de biroul european de statistică Eurostat, citate de News.ro.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

FMI estimează că deficitul bugetar al României va urca la 3,7% din PIB în acest an și la 3,9% din PIB în 2018

FMI estimează că deficitul bugetar al României va urca la 3,7% din PIB în acest an şi la 3,9% din PIB în 2018

Fondul Monetar Internaţional (FMI) estimează că deficitul bugetar al României va ajunge în acest an la 3,7% din produsul intern brut (PIB), urmând ca dezechilibrul bugetar să atingă 3,9% din PIB în 2018, a declarat şeful delegaţiei FMI în România, Reza Baqir, în cadrul conferinţei de presă de la finalul misiunii, informează News.ro.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Pensia medie lunară – 958 lei, în trimestrul IV din 2016

Pensia medie lunară – 958 lei, în trimestrul IV din 2016

În trimestrul IV din 2016, numărul mediu de pensionari a fost de 5,245 milioane persoane, în scădere cu 6.000 faţă de trimestrul precedent, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS). În acelaşi interval de referinţă, pensia medie lunară a fost de 958 lei, mai mare cu 0,7% faţă de trimestrul anterior, iar pensia medie de asigurări sociale de stat a fost de 931 lei.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Cifra de afaceri din serviciile pentru companii a crescut cu 7,3% în ianuarie

Cifra de afaceri din serviciile pentru companii a crescut cu 7,3% în ianuarie

În ianuarie 2017, faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor, în termeni nominali, s-a majorat, ca serie brută, cu 7,3%, datorită creşterilor înregistrate la activităţile de producţie cinematografică, video, programe de televiziune; difuzare şi transmitere de programe (+19,6%), activităţile de transporturi (+11,9%), activităţile de servicii informatice şi în tehnologia informaţiei (+7,1%) şi la alte servicii furnizate în principal întreprinderilor (+6,2%).

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Conectarea la era digitală

ANCOM: Viteze medii de download în creștere cu 78% la internet fix și 35% la conexiuni mobile, în 2016

ANCOM: Viteze medii de download în creştere cu 78% la internet fix şi 35% la conexiuni mobile, în 2016

Pe parcursul anului trecut, utilizatorii de internet din România au beneficiat de viteze medii de descărcare de 95 Mbps pentru internet fix şi 26 Mbps pentru conexiuni mobile, conform statisticilor privind calitatea serviciului de internet fix şi mobil din România, actualizate la mijlocul lunii martie pe Netograf.ro, informează Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Platformă de divertisment AirFi la bordul unor avione TAROM

Platformă de divertisment AirFi la bordul unor avione TAROM

TAROM a lansat, săptămâna trecută, platforma de divertisment TAROM AirFi, accesibilă wireless, prin propriile dispozitive mobile (smartphone, tablete, laptopuri). Aceasta conţine o gamă variată de opţiuni media, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, precum: informaţii despre compania TAROM, ştiri, articole din presă, filme, muzică, jocuri, chat cu ceilalţi pasageri etc. Totodată, pasagerii au posibilitatea de a-şi exprima opinia cu privire la serviciile oferite prin completarea unui formular de feedback.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Publicații de specialitate

Ofertă specială, la început de primăvară, pentru IFRS 2015

Ofertă specială, la început de primăvară, pentru IFRS 2015

Primăvara aduce o ofertă specială pentru achiziţionarea unui exemplar IFRS 2015, în limba română. Începând cu 1 martie, Standardele Internaţionale de Raportare Financiară 2015 (2 volume) sunt disponibile la preţul promoţional de 180 lei, cu o reducere de 40 lei faţă de costul iniţial (220 lei).

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Semnal editorial

Normele Internaționale de Contabilitate pentru Sectorul Public, ediția 2016, traduse și republicate de CECCAR

Normele Internaţionale de Contabilitate pentru Sectorul Public, ediţia 2016, traduse şi republicate de CECCAR

În calitatea sa de organism care gestionează profesia contabilă din România, CECCAR se implică permanent în dezvoltarea profesională a membrilor săi, menţinând în acelaşi timp un parteneriat strâns şi constructiv cu toate părţile interesate, în special cu normalizatorul român şi cu ...

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Ghid pentru pregătirea candidaților la examenul de aptitudini pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat – Ediția a IV-a, revizuită și adăugită

Ghid pentru pregătirea candidaţilor la examenul de aptitudini pentru obţinerea calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat – Ediţia a IV-a, revizuită şi adăugită

În vederea obţinerii calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat, stagiarii CECCAR care s-au achitat de toate sarcinile privind efectuarea lucrărilor profesionale şi pregătirea tehnică şi deontologică trebuie să promoveze examenul de aptitudini. Prin acest examen naţional, CECCAR asigură accesul pe piaţa serviciilor contabile şi conexe, fie în calitate de expert contabil, fie în calitate de contabil autorizat, doar al acelor specialişti care posedă un înalt nivel de competenţă profesională şi conduită etică.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Ghid pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat – Ediția a V-a, revizuită

Ghid pentru pregătirea candidaţilor la examenul de acces la stagiul pentru obţinerea calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat – Ediţia a V-a, revizuită

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România organizează anual examen de admitere la stagiu în vederea obţinerii calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat, potrivit Regulamentului privind accesul la profesie, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 227 din 5 martie 2008. Ca urmare, CECCAR vine în întâmpinarea candidaţilor cu un instrument deosebit de util în procesul de pregătire, şi anume Ghid pentru pregătirea candidaţilor la examenul de acces la stagiul pentru obţinerea calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Prim-plan decizional

Pentru un consens național privind poziția României față de viitorul Uniunii Europene

Pentru un consens naţional privind poziţia României faţă de viitorul Uniunii Europene

În condiţiile declanşării primei faze a dezbaterilor consacrate Cartei albe privind viitorul Uniunii Europene, atât preşedintele Klaus Iohannis, cât şi premierul Sorin Grindeanu au confirmat schimburile de opinii referitoare la adoptatea unei poziţii unitare a ţării noastre, inclusiv din perspectiva Summitului de la Roma consacrat împlinirii a 60 de ani de la crearea UE.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Document

Raport privind situația macroeconomică pe anul 2017 și proiecția acesteia pe anii 2018-2020 (VIII)

Raport privind situaţia macroeconomică pe anul 2017 şi proiecţia acesteia pe anii 2018-2020 (VIII)

Încheiem, în numărul de faţă, publicarea, pe capitole, a documentului elaborat de Guvern, prin Ministerul Finanţelor Publice (MFP), în vederea fundamentării bugetului general consolidat pentru anul 2017.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Comentariul ediției

Bruxelles – București și retur. Mesaje și percepții

Bruxelles – Bucureşti şi retur. Mesaje şi percepţii

Teodor Brateş

Nu este dificil de constatat că agenda publică a devenit, în ultimele zile, tot mai încărcată cu luări de poziţie, contacte, analize referitoare la exercitarea de către ţara noastră a calităţii de membru al Uniunii Europene. Participarea preşedintelui Klaus Iohannis la summitul de primăvară şi pregătirea prezenţei sale la marcarea a 60 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma (act fondator al actualei UE), întâlnirile de la Bruxelles ale premierului Sorin Grindeanu, vizita în România a comisarului european Corina Creţu, schimburile de mesaje pe teme fiscal-bugetare, examinarea, în comun, a măsurilor urgente de accelerare a accesării fondurilor europene sunt numai câteva dintre momentele şi preocupările legate tocmai de statutul ţării noastre în UE.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Eveniment

Gala Radio România Cultural, valoare și impact

Gala Radio România Cultural, valoare şi impact

Alexandra Rizea

Investigaţiile sociologice pe teme specifice mijloacelor de comunicare în masă relevă existenţa unui număr relativ constant de ascultători ai posturilor de radio din ţara noastră. Sigur, avem de-a face cu o piaţă concurenţială atât pe ansamblul mass-media, cât şi în interiorul sistemului de radiodifuziune.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Cariere. Drumul spre performanță

Învățarea continuă – condiție esențială a succesului în profesie

Învăţarea continuă – condiţie esenţială a succesului în profesie

Interviu cu Mirela Lupu, membru al Filialei CECCAR Vrancea: „Sunt absolventă a Liceului Economic din Focşani şi mi-am continuat studiile economice prin învăţământul la distanţă, la Facultatea de Ştiinţe Economice Galaţi. Din necesitatea de a-mi plăti studiile m-am angajat încă de la vârsta de 19 ani. Am ştiut totdeauna că voi reuşi prin forţele proprii să îmi construiesc o carieră pe piaţa serviciilor contabile.”

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

GHE. ȘTUBEANU 2000 – Premiul „Firme de top ale anului 2016” în Topul local al celor mai bune societăți membre CECCAR, filiala Giurgiu

GHE. ŞTUBEANU 2000 – Premiul „Firme de top ale anului 2016” în Topul local al celor mai bune societăţi membre CECCAR, filiala Giurgiu

GHE. ŞTUBEANU 2000 SRL desfăşoară încă din anul 1991 o activitate de succes în domeniile expertizei financiar-contabile, consultanţei economico-financiare şi fiscale şi auditului financiar. Echipa sa este compusă din mai mulţi specialişti cu studii superioare în domeniul financiar-contabil, şase dintre ei fiind experţi contabili şi/sau auditori financiari.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Expertiza și auditul afacerilor

Situațiile financiare ale instituțiilor publice

Situaţiile financiare ale instituţiilor publice

Lucia Risti

Situaţiile financiare ale instituţiilor publice sunt reprezentate de documentele oficiale care prezintă poziţia activelor aflate în administrarea statului şi a unităţilor adminis­tra­tiv-teritoriale şi execuţia veniturilor şi cheltuielilor. Acestea sunt întocmite în con­for­mitate cu specificaţiile trasate de Ministerul Finanţelor Publice şi sunt aprobate de ministrul finanţelor publice.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Tratamentul fiscal și contabil al vânzărilor sub cost

Tratamentul fiscal şi contabil al vânzărilor sub cost

Cristian Marinescu

În activitatea economică a entităţilor există şi situaţii în care piaţa impune, din diverse motive, vânzarea sub costul de achiziţie/producţie. În acest articol vom afla care este tratamentul fiscal şi contabil în cazul vânzării produselor sub costul de achiziţie/pro­ducţie, atât din punctul de vedere al impozitului pe profit, cât şi din cel al taxei pe valoarea adăugată, şi de asemenea vom identifica situaţiile în care putem beneficia de prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 privind comerciali­zarea pro­du­selor şi serviciilor de piaţă, republicată, cu modificările şi completările ulte­ri­oare.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Întreprinderile mici și mijlocii, prezent și viitor

Extinderea pe piețele externe – prioritară pentru afacerile de familie din România

Extinderea pe pieţele externe – prioritară pentru afacerile de familie din România

În următorii trei ani, afacerile de familie din România vor investi prioritar în capitalul uman, în extinderea pe noi pieţe şi în transformarea digitală, arată studiul EY – Barometrul afacerilor de familie din România, ediţia 2017. Studiul are la bază răspunsurile la chestionar din partea a 247 de oameni de afaceri care conduc businessuri de familie; 80 dintre aceştia conduc afaceri de familie cu o cifră de afaceri care depăşeşte un milion de euro.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

A fost revizuit Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investiții 2.2 adresată IMM-urilor din POR 2014-2020

A fost revizuit Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investiţii 2.2 adresată IMM-urilor din POR 2014-2020

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a publicat o revizuire a Ghidului solicitantului - Condiţii specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR/102/2/2, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.2 – Sprijinirea creării şi extinderea capacităţilor avansate de producţie şi dezvoltarea serviciilor.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Curier legislativ

MFP: Normele de aplicare a Legii nr. 170/2016 privind impozitul specific unor activități, în dezbatere publică

MFP: Normele de aplicare a Legii nr. 170/2016 privind impozitul specific unor activităţi, în dezbatere publică

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a pus în consultare publică proiectul de ordin pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 170/2016 privind impozitul specific unor activităţi, ale cărei prevederi au intrat în vigoare la începutul acestui an.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

A fost promulgată Legea privind înființarea Comitetului Național pentru Supravegherea Macroprudențială

A fost promulgată Legea privind înfiinţarea Comitetului Naţional pentru Supravegherea Macroprudenţială

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, săptămâna trecută, decretul pentru promulgarea Legii privind supravegherea macroprudenţială a sistemului financiar naţional, devenită astfel Legea nr. 12/2017. Actul normativ prevede înfiinţarea Comitetului Naţional pentru Supravegherea Macroprudenţială, structură de cooperare interinstituţională, ce va avea ca misiune asigurarea coordonării în domeniul supravegherii macroprudenţiale a sistemului financiar naţional, prin stabilirea politicii macroprudenţiale şi a instrumentelor adecvate pentru punerea în aplicare a acesteia.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Proiect: Modificări aduse unor acte normative în domeniul gestionării financiare a fondurilor europene

Proiect: Modificări aduse unor acte normative în domeniul gestionării financiare a fondurilor europene

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a lansat în dezbatere publică un proiect legislativ ce urmează să modifice unele acte normative din domeniul gestionării financiare a fondurilor europene. Actele normative vizate de propunerea legislativă sunt OUG nr. 63/2007 privind regimul veniturilor încasate de autorităţile contractante pe parcursul licitării şi implementării contractelor din cadrul proiectelor ex-ISPA şi PHARE finanţate de Uniunea Europeană, aprobată prin Legea nr. 367/2007, cu modificările şi completările ulterioare, şi OUG nr. 63/1999 cu privire la gestionarea fondurilor nerambursabile alocate României de către Comunitatea Europeană, precum şi a fondurilor de cofinanţare aferente acestora, aprobată prin Legea nr. 22/2000, cu modificările şi completările ulterioare.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Se va constitui Comitetul interministerial pentru turism

Se va constitui Comitetul interministerial pentru turism

Guvernul a aprobat, prin hotărâre, constituirea unui Comitet interministerial pentru turism (CIT), organism cu rol consultativ care va funcţiona în coordonarea ministrului Turismului. Actul normativ, care reglementează şi componenţa, precum şi atribuţiile Comitetului, a fost publicat recent în Monitorul Oficial (HG nr. 99/2017, apărută în MO nr. 179/13.03.2017).

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Metodologia privind asigurarea unei proceduri unitare de soluționare a cererilor persoanelor adoptate, în dezbatere publică

Metodologia privind asigurarea unei proceduri unitare de soluţionare a cererilor persoanelor adoptate, în dezbatere publică

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre de guvern prin care ar urma să fie aprobată metodologia privind contactarea părinţilor fireşti sau a rudelor biologice, accesul adoptatului la informaţii vizând originile sale şi propriul trecut, precum şi accesul părinţilor fireşti sau al rudelor biologice ale persoanelor adoptate la informaţii referitoare la persoana adoptată.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Programul Rabla Plus: 45.000 lei pentru achiziționarea unei mașini electrice

Programul Rabla Plus: 45.000 lei pentru achiziţionarea unei maşini electrice

45.000 lei se vor acorda anul acesta, sub formă de finanţare nerambursabilă, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pur electric, potrivit dispoziţiilor Ghidului de finanţare a programului Rabla Plus, dat în consultare publică pe site-ul Ministerului Mediului. Totodată, persoanele interesate pot primi un ecotichet în valoare de 20.000 lei pentru achiziţionarea unui autovehicul nou electric hibrid cu sursă de alimentare externă.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Ajutoare financiare pentru producătorii de lapte

Ajutoare financiare pentru producătorii de lapte

Producătorii de lapte vor primi ajutoare financiare pentru reducerea livrărilor de lapte, potrivit normelor europene, în sumă totală de 1,465 milioane lei (echivalentul a 328.716,05 euro), conform unei hotărâri adoptate de Guvern. Măsura are în vedere reducerea livrărilor de lapte de vacă, sprijinirea producătorilor din sectorul lapte afectaţi de criză, continuarea activităţii economice, precum şi asigurarea locurilor de muncă ale angajaţilor.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017

Roza vânturilor

Gala Premiilor Gopo, eveniment de referință pentru cinematografia românească

Gala Premiilor Gopo, eveniment de referinţă pentru cinematografia românească

Cea de-a XI-a ediţie a Premiilor Gopo, eveniment care recompensează anual cele mai importante realizări cinematografice naţionale, va avea loc astăzi, 21 martie, în Sala Mare a Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, anunţă organizatorii, printr-un comunicat. Gala Premiilor Gopo 2017 este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi Babel Communications.

  Nr. 10, 21-27 martie 2017


Site-ul ceccarbusinessmagazine.ro folosește cookie-uri pentru analiza traficului și pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Sunt incluse aici și cookie-urile companiilor/serviciilor terțe plasate pe acest site (Google Analytics, Facebook, Twitter, Disqus). Continuând să utilizezi acest website, ești de acord cu stocarea tuturor cookie-urilor pe acest device.