
PwC România susține un curs de antreprenoriat în parteneriat cu ASE
Telex » Știri
24 octombrie 2016
Consultanți din cadrul PwC România și ai firmei de avocatură corespondente D&B David și Baias vor susține cursul de Antreprenoriat și Inovare din cadrul programului de masterat în Managementul Afacerilor Internaționale derulat la Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale, începând cu anul universitar 2016-2017. Cursul va cuprinde prelegeri pe teme diverse legate de antreprenoriat și afacerile de familie, subiecte financiare, fiscale, juridice, de management, resurse umane, guvernanță corporativă și etica în afaceri, marketing și branding. Dincolo de cunoștințele teoretice, cei 70 de studenți masteranzi vor avea acces și la o serie de studii de caz inspirate din experiența practică a consultanților PwC. „Avem o lungă relație de colaborare cu Academia de Studii Economice din București, iar acest curs vine să consolideze acest parteneriat academic foarte important pentru noi. Am decis să abordăm în cadrul cursului temele antreprenoriatului și inovării, două elemente fundamentale care vor ajuta România să facă saltul în rândul economiilor dezvoltate. De asemenea, credem că educația și pregătirea tinerilor conform cerințelor pieței muncii și a oportunităților economice actuale reprezintă o prioritate pentru țara noastră, iar PwC înțelege să se implice în domeniul educației universitare economice pentru a împărtăși din cunoștințele și experiența practică adunate de consultanții noștri”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner, PwC România.
„Prin acest curs, dezvoltat cu specialiști și materiale de învățare din partea PwC România, venim în întâmpinarea nevoilor studenților noștri de experiențe practice, ancorate în realitatea imediată, cu relevanță pentru mediul în care aceștia învață și lucrează. Sperăm astfel să le permitem acestora dobândirea unui set de competențe de înalt nivel care să îi transforme în participanți de succes pe piața internațională a forței de muncă”, a precizat decanul Facultății de Relații Economice Internaționale, prof. univ. dr. Gheorghe Hurduzeu.
Cursul se încadrează în curricula primului semestru al anului universitar 2016-2017 și se va desfășura săptămânal la sediul PwC România.
Târgurile Mărțișorului, încă un pas spre revenirea la normalitate
Ziua Internațională a Faptelor Bune, prilej de reflecție despre noi înșine
Un regal cultural-artistic pentru noi, toți: Luna Brâncuși
Spectatorii retrăiesc bucuria revenirii (parțiale) a teatrelor la normalitate
Câți suntem, cum suntem, cum trăim? Răspunsurile, în noua ediție a Recensământului populației și locuințelor
Expoziția Scriitorii români în Primul Război Mondial: Când „turnul de fildeș” este înlocuit cu tranșeele
Tradițiile trec cu succes „testele” timpului și spațiului
București, pol european și mondial al securității cibernetice