POCU - Ghidul Solicitantului pentru apelul „Sprijin pentru înfiinţare de structuri de economie socială”, în consultare publică

POCU - Ghidul Solicitantului pentru apelul „Sprijin pentru înființare de structuri de economie socială”, în consultare publică

Telex » Știri 7 decembrie 2017  

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene publică, în consultare, Ghidul Solicitantului Condiții Specifice „Sprijin pentru înființare de structuri de economie socială” aferent Obiectivului Specific 4.16 Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră autosustenabilă.

Tipurile de activități eligibile care vor fi finanțate în contextul acestui apel de proiecte sunt cele care vizează asigurarea sprijinului necesar pentru înființarea de întreprinderi sociale, inclusiv de întreprinderile sociale de inserție, în vederea integrării pe piața forței de muncă a persoanelor din grupurile vulnerabile și în vederea combaterii sărăciei. Înființarea unor structuri de economie socială va contribui la crearea de noi locuri de muncă și la dezvoltarea serviciilor locale.

Cei interesați pot formula și transmite observații/propuneri privind îmbunătățirea documentului la adresa de e-mail: formare.competitive@fonduri-ue.ro până la 20 decembrie 2017.

Comentariile vor fi publicate doar după validarea acestora de către moderator. Nu vor fi publicate comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau la ură, precum și acuzații fără acoperire. Vă mulțumim!