Articole din numărul 7, 26 febr. - 4 mar. 2019

MNIR: Fețele noi ale armelor vechi – primul proiect expozițional dintr-o serie de evenimente dedicate restaurării bunurilor de patrimoniu

MNIR: Fețele noi ale armelor vechi – primul proiect expozițional dintr-o serie de evenimente dedicate restaurării bunurilor de patrimoniu

Roza vânturilor

Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) a anunțat deschiderea, la 28 februarie, a expoziției temporare Fețele noi ale armelor vechi. Expoziția aduce în atenția publicului o serie de obiecte cu un caracter deosebit din patrimoniul tehnico-militar al MNIR, realizate și folosite în prima ...

Nr. 7, 26 febr. - 4 mar. 2019


Punctele Gastronomice Locale – o facilitate pentru unitățile de tip familial, care vor să presteze turism de scară mică

Punctele Gastronomice Locale – o facilitate pentru unitățile de tip familial, care vor să presteze turism de scară mică

Roza vânturilor

Cadrul legislativ și fiscal al Punctelor Gastronomice Locale – un instrument la îndemâna gospodăriilor țărănești care oferă servicii turistice – a fost finalizat, acestea putând fi înființate și exploatate, a anunțat Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23”, inițiatoarea acestui ...

Nr. 7, 26 febr. - 4 mar. 2019


Studiu JLL: Clădirile istorice din București, vizate de investitorii imobiliari

Studiu JLL: Clădirile istorice din București, vizate de investitorii imobiliari

Roza vânturilor

Clădirile istorice din centrul Capitalei au devenit o nouă țintă pentru dezvoltatori, în condițiile în care disponibilitatea terenurilor pentru construcții în această zonă este din ce în ce mai redusă, relevă o analiză a firmei de consultanță imobiliară JLL. Potențialul acestui segment ...

Nr. 7, 26 febr. - 4 mar. 2019



Site-ul ceccarbusinessmagazine.ro folosește cookie-uri pentru analiza traficului și pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Sunt incluse aici și cookie-urile companiilor/serviciilor terțe plasate pe acest site (Google Analytics, Facebook, Twitter, Disqus). Continuând să utilizezi acest website, ești de acord cu stocarea tuturor cookie-urilor pe acest device.