Brăila: Profesionistul contabil, expert în arta culinară
Numărul 5-6, 26 aprilie - 9 mai 2016 » Agenda CECCAR
Zilele acestea, calități deosebite au ieșit la lumină, profilul profesionistului contabil fiind conturat nu numai de activitățile specifice, ci și de „misiuni speciale”, realizate de doamnele membre ale Filialei CECCAR Brăila, experte în…arta culinară.
Ideea organizării unei acțiuni care să permită doamnelor pasionate de arta culinară să încânte publicul cu preparate specifice sărbătorilor s-a desprins din întâlnirile ce au avut loc în Săptămâna Altfel.
Cu ocazia celor două mari sărbători din calendarul ortodox, Sf. Mare Mucenic Gheorghe și Duminica Floriilor, expertele contabile brăilence au organizat o expoziție de preparate culinare, cu degustare și jurizare. Platouri cu diverse produse au încântat privirile și au devenit sursă de inspirație atât pentru concurenții, cât și pentru membrii juriului, compus din experții expozanți și din reprezentanți ai Filialei CECCAR Brăila. Ei au „auditat” produsele realizate de profesioniste, de astă dată, în arta culinară. Calificativul acordat în urma auditării , tuturor produselor a fost „clasa A …. Ce bun!”.
Paște fericit dorim tuturor colegilor și mult spor în pregătirea „misiunilor speciale culinare”!

BookFest: un milion de cărți și tot atâtea oferte de lectură captivantă
Mărturii de neuitat despre Tudor Arghezi, marele autor al „Cuvintelor potrivite”
București, gazdă a unui spectacol internațional al „sportului minții”
LYNX Festival – imagini ale minunilor naturii, pledoarie în susținerea protecției mediului
20 de săptămâni de regal teatral: Caravana Shakespeare
Pregătirile pentru TIFF 2025 anticipează noi succese ale cinematografiei românești
Pregătirile pentru Festivalul „George Enescu”, premise ale unor concerte memorabile
Ziua Mondială a Teatrului, marcată de producții dramaturgice diverse și atractive