
Brăila: Profesionistul contabil, expert în arta culinară
Numărul 5-6, 26 aprilie - 9 mai 2016 » Agenda CECCAR
Zilele acestea, calități deosebite au ieșit la lumină, profilul profesionistului contabil fiind conturat nu numai de activitățile specifice, ci și de „misiuni speciale”, realizate de doamnele membre ale Filialei CECCAR Brăila, experte în…arta culinară.
Ideea organizării unei acțiuni care să permită doamnelor pasionate de arta culinară să încânte publicul cu preparate specifice sărbătorilor s-a desprins din întâlnirile ce au avut loc în Săptămâna Altfel.
Cu ocazia celor două mari sărbători din calendarul ortodox, Sf. Mare Mucenic Gheorghe și Duminica Floriilor, expertele contabile brăilence au organizat o expoziție de preparate culinare, cu degustare și jurizare. Platouri cu diverse produse au încântat privirile și au devenit sursă de inspirație atât pentru concurenții, cât și pentru membrii juriului, compus din experții expozanți și din reprezentanți ai Filialei CECCAR Brăila. Ei au „auditat” produsele realizate de profesioniste, de astă dată, în arta culinară. Calificativul acordat în urma auditării , tuturor produselor a fost „clasa A …. Ce bun!”.
Paște fericit dorim tuturor colegilor și mult spor în pregătirea „misiunilor speciale culinare”!

Bookfest 2023, un autentic festival al cărții de calitate
La Festivalul Filmului European, calitatea artistică pe „prim-plan”
Noaptea Muzeelor, un festival național al artei și culturii
Viitorul începe azi: performanțe internaționale ale tinerilor
Capodopere ale artei universale, de la Brukenthal la Art Safari și retur
În Săptămâna Mare, Corul Madrigal a susținut… Mari Concerte
Susținerea financiară a proiectelor culturale, în consonanță cu cererea publicului
La Art Safari, omul contemporan în expresia lui artistică