Brăila: Profesionistul contabil, expert în arta culinară
Numărul 5-6, 26 aprilie - 9 mai 2016 » Agenda CECCAR
Zilele acestea, calități deosebite au ieșit la lumină, profilul profesionistului contabil fiind conturat nu numai de activitățile specifice, ci și de „misiuni speciale”, realizate de doamnele membre ale Filialei CECCAR Brăila, experte în…arta culinară.
Ideea organizării unei acțiuni care să permită doamnelor pasionate de arta culinară să încânte publicul cu preparate specifice sărbătorilor s-a desprins din întâlnirile ce au avut loc în Săptămâna Altfel.
Cu ocazia celor două mari sărbători din calendarul ortodox, Sf. Mare Mucenic Gheorghe și Duminica Floriilor, expertele contabile brăilence au organizat o expoziție de preparate culinare, cu degustare și jurizare. Platouri cu diverse produse au încântat privirile și au devenit sursă de inspirație atât pentru concurenții, cât și pentru membrii juriului, compus din experții expozanți și din reprezentanți ai Filialei CECCAR Brăila. Ei au „auditat” produsele realizate de profesioniste, de astă dată, în arta culinară. Calificativul acordat în urma auditării , tuturor produselor a fost „clasa A …. Ce bun!”.
Paște fericit dorim tuturor colegilor și mult spor în pregătirea „misiunilor speciale culinare”!
![Brăila: Profesionistul contabil, expert în arta culinară](http://www.ceccarbusinessmagazine.ro/public/store/imagini/articole/2016/04/5-6/braila-profesionistul-contabil-expert-in-arta-culinara-1-a273.jpg)
Litoralul, o imensă scenă a artei de calitate
Cultură și statistică. Drumul spre mai mult și mai bine
Sub egida Ateneului Român, o vară muzicală de excepție
Expoziție la BNR: „Un alt fel de tezaur: Campionii României”
Bookfest 2024, încă un pas al editurilor spre armonizarea ofertei cu cererea
Festivalul Internațional Shakespeare. Din nou, Craiova la superlativ
Festivalul Filmului European. A șaptea artă, la superlativ
„Fără cărți, istoria e tăcută, literatura nu are glas, știința e infirmă, iar gândirea suspendată”